Pse klima e Tokës ishte kaq e ngrohtë dhe e çuditshme në 2023? – Pjesa 1

Deri tani, ju ndoshta e dini se 2023 ishte viti më i ngrohtë i regjistruar. Në aspektin klimatik, ai ishte gjithashtu një nga më i çuditshmi. Në fillim të verës, u bë e qartë se diçka krejt e pazakontë po…

By gazetainformer
Translate »